Türkan Şoray'dan şaşırtan Anneler Günü paylaşımı! Bir kız kardeşi daha olduğu ortaya çıktı!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Türkan Şoray ve kardeşi Nazan Şoray'ın Anneler Günü için yaptığı paylaşımda, bir kız kardeşleri daha olduğu ortaya çıktı.

Yeşilçam'in usta oyuncusu ve 'Sultan' lakabıyla tanınan Türkan Şoray'ın kendi kadar ünlü kardeşi Nazan Şoray'ı sosyal medyada gündem oldu. Türkan Şoray ile Nazan Şoray Anneler Günü'nde aynı fotoğrafı ve aynı notu paylaştı. Paylaşımda dikkat çeken bir detayla gerçek ortaya çıktı.

Türkan Şoray'ın Anneler Günü paylaşımında dikkatleri birçok kişinin ilk kez gördüğü kız kardeşi Figen Çevik Gezer çekti. Magazinde hiç yer almayan Türkan Şoray'ın kız kardeşi Figen Çevik Gezer'ı görenler çok şaşırdı.

Türkan Şoray'dan şaşırtan Anneler Günü paylaşımı! Bir kız kardeşi daha olduğu ortaya çıktı!

Figen Çevik Gezer, Türkan Şoray’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşi olarak biliniyor.

Türkan Şoray'dan şaşırtan Anneler Günü paylaşımı! Bir kız kardeşi daha olduğu ortaya çıktı! - Resim : 2

Sosyal medyada aktif olan Türkan Şoray'ın Anneler Günü'nü paylaşımına beğeni yağdı.

 

Türkan Şoray'dan şaşırtan Anneler Günü paylaşımı! Bir kız kardeşi daha olduğu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Türkan Şoray Nazan Şoray Figen Çevik Gezer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.