Türkan Şoray 40 Yıllık Dostundan Tokat Yedi! Şoray'ı Üzen Hareket Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Türkan Şoray yıllar sonra büyük bir şok yaşadı. Türk sinemasının Sultan lakaplı sanatçısı Şoray'ın oyunculuğunu eleştiren bir kullanıcının paylaşımını usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu'nun beğenmesi dikkat çekti.

Türkan Şoray'ın oyunculuğunu eleştiren bir kulllanıcının paylaşımını beğenen tiyatrocu Ali Poyrazoğlu kırk yıllık dostunu şoke etti. Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Poyrazoğlu'nun bu hareketine sessiz kaldı.

Twitter'da bir kullanıcı, Türkan Şoray'ın başrol oynadığı ve bir döneme damga vuran Tatlı Hayat dizisindeki oyunculuğunu eleştirdi. Kullanıcı, "Bazı akşamlar Tatlı Hayat'ı izliyorum Teve2'de... Türkan Şoray baya baya kötü oyuncu ya... Hele Haluk Bilginer'in şovunun yanında baya amatör oyuncu gibi kalıyor" diye bir tweet attı.

Ali Poyrazoğlu'nun bu paylaşımı beğenmesi sonrası ikili arasındaki yıllar süren dostluk da yara aldı. Türkan Şoray ve Ali Poyrazoğlu 1995 yılında yayınlanan Yer Çekimli Aşklar filminde birlikte rol almışlardı.

 

 

Türkan Şoray 40 Yıllık Dostundan Tokat Yedi! Şoray'ı Üzen Hareket Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı ile ilgili etiketler Türkan Şoray Ali Poyrazoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.