Tülin Şahin kızının babası ile mahkemelik oldu!

Tülin Şahin kızının babası ile mahkemelik oldu! Ünlü modacı Tülin Şahin kızı Siena Leyla'nın babası Pedro de Noronha ile mahkemelik. Portekizli iş adamı neden dava açtı? Tülin Şahin kızının babası ile mahkemelik oldu!

Tülin Şahin kızının babası ile mahkemelik oldu! Ünlü modacı Tülin Şahin Kasım ayında kucağına aldığı kızı Siena Leyla'nın babası Pedro de Noronha ile davalık oldu. İş adamı Noronha kızını ona göstermediği iddiası ile dava açtı.

Podyumların en gözde isimlerinden Tülin Şahin'le ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Şahin'in Nisan 2019'da Lizbon'da nikah masasına oturduğu Portekizli Pedro de Noronha ile resmi bir evliliklerinin olmadığı ortaya çıktı.

Tülin Şahin kızını babası ile mahkemelik oldu!

İddiaya göre Pedro de Noronha, geçtiğimiz günlerde Portekiz'e gitti. Anne Şahin de yine iddiaya göre iş insanına bebeğini göstermemekle tehdit etti. Mahkemeye başvuran Noronha, yurt dışından sesli ve görüntülü aramalarla kızını görmek istediğini fakat cevap alamadığını iddia ederek Tülin Şahin'e dava açtı.

MAHKEME KARARINI VERDİ

Mahkeme, iş adamının her ayın ilk yedi günü saat 12.00 ile 17.00 arasında anne ve bakıcısı eşliğinde kızıyla iletişim kurmasına karar verdi.

Portekizli iş adamı, işleri nedeniyle Portekiz'e gittiğini, kızlarının annesiyle birlikte Türkiye'de kaldığını söyleyip ekledi: "Kızım için defalarca aradım ama yanıt alamadım."

Tülin Şahin kızının babası ile mahkemelik oldu! ile ilgili etiketler Tülin Şahin iş adamı Pedro De Noronha Siena Leyla modacı mahkemelik öldü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.