Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır'ı paylaştı! ''Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor?''

Sosyal medyada Yeşilçam'ın ünlü isimleri arasında başlayan 'Hangisi daha güzel?' anketine Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur da dahil oldu. Gülşen Bubikoğlu,Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın, Müjde Ar gibi isimlerin de aralarında bulunduğu “Hangisi daha güzel?” anketi sonrası Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır'ı paylaşarak ''Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor?'' dedi.

Sosyal medyada Yeşilçam'ın ünlü isimleri arasında başlayan 'Hangisi daha güzel?' anketine Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur da dahil oldu. Gülşen Bubikoğlu,Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın, Müjde Ar gibi isimlerin de aralarında bulunduğu “Hangisi daha güzel?” anketi sonrası bir döneme damga vuran isimler konuşulmaya başlandı.

Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır'ı paylaştı! ''Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor?''

TUĞÇE TAYFUR: EN GÜZEL BENİM ANNEM

Listede annesinin yer almadığını gören Tuğçe Tayfur, dayanamadı ve annesi Necla Nazır’ın birinci olduğu yarışmada Gülşen Bubikoğlu’nun ikinci olduğunu söyleyerek "Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor. 1973 yılı 365 hanımefendinin içinden birinci seçilen Necla Nazır der susarım. Bu arada yarışmada Gülşen hanım ikinci oldu ” dedi.

Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır'ı paylaştı! ''Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor?'' - Resim : 2

Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır'ı paylaştı! ''Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor?'' ile ilgili etiketler Tuğçe Tayfur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.