TRT'nin dijital içerik platformu bugün tanıtılıyor!

TRT'nin dijital içerik platformu uzun süren hazırlıkların ardından artık kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Netflix, Exxen ve Disney Plus gibi platformlara rakip olarak gelecek dijital içerik platformunun tanıtımı bugün yapılacak.

Tüm dünyada artık geleneksel TV kanallarının yerini almaya başlayan ve ülkemizde de yerli girişimleri gördüğümüz dijital içerik platformlarına bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) kendi dijital içerik platformunu bu akşam tanıtıyor.

TRT DİJİTAL İÇERİK PLATFORMU NE ZAMAN YAYINA BAŞLAYACAK?

TRT'nin dijital içerik platformunun bu akşam saat 20.00'de TRT 2'de yapılacak tanıtım etkinliğinde, platformun yayına başlayacağı tarih, logosu, ismi, yayınlanacak içerikler ve üyelik ücretleri gibi detaylar paylaşılacak.

ÖZEL İÇERİKLER OLACAK

TRT'nin dijital içerik platformunda dizi, film, belgesel, canlı yayınlar ve özel içerikler bulunacak. Platforma özel dizi, film ve belgeseller kullanıcılarla buluşacak. Ayrıca TRT, diğer ülkelerdeki kullanıcılara da ulaşmak için birçok dilde altyazı ve dublaj seçeneği sunacak.

TRT Uluslararası Dijital Platform Tanıtım Etkinliği bu akşam saat 20.00'den itibaren TRT 2'den canlı yayınlanacak.

TRT'nin dijital içerik platformu bugün tanıtılıyor! ile ilgili etiketler Dijital İçerik Platformu TRT
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.