TRT1'in yeni dizisi Aslan Ailem ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusu... / VİDEO

TRT'nin yeni dizisi Aslan Ailem izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yeni yayın döneminde TRT1'de olacak Aslan Ailem, doğal aile komedisini ekranlara taşımaya hazırlanıyor. TRT'de ekrana gelecek olan dizi Aslan Ailem başarılı oyuncu kadrosu ve sıcacık hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Aslan Ailem ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Aslan Ailem ne zaman başlayacak? Aslan Ailem dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte, Aslan Ailem hakkında her şey...

“Payitaht Abdülhamid” ve “İsimsizler” gibi önemli dizi projelerinin yaratıcısı ES Film, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin yapımcılığını üstlendiği Aslan Ailem'in yönetmenliğini ise Ömer Uğur yerine getiriyor. Ekranların kaostan geçilmediği şu günlerde aile ilişkilerinin değerini anlattıkları, aynı zamanda romantizmi ve komediyi içinde barındıracak yepyeni bir proje Aslan Ailem TRT izleyicisine keyifli anlar yaşatmayı garantiliyor. Aslan Ailem ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Aslan Ailem ne zaman başlayacak? Aslan Ailem dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte, Aslan Ailem hakkında her şey...

Öykü ve senaryosunu Nuray Uslu ve Ayça Mutlugil’in yazdığı dizinin Genel Koordinatörlüğünü Sibel Tuna, Uygulayıcı Yapımcılığını Zeynep Tuna üstlenirken, dizinin müziklerinde klarnet virtüözü Serkan Çağrı imzası yer alacak. Yeni yayın döneminin aile komedisi alanında en iddialı dizilerinden olmaya aday Aslan Ailem başarılı oyuncu kadrosuyla da iddiasını sürdürüyor. Dizinin başrollerinde; Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmışi Ferdi Sancar, Akın Akınözü gibi isimler yer alıyor. İşte, Aslan Ailem dizisi detaylar ve Aslan Ailem ilk bölüm fragmanı...

canAm_ailem_2_1

ASLAN AİLEM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sezonun en merak edilen dizilerinden Aslan Ailem ilk bölümüyle 22 Ekim Pazar günü saat 20.00'de TRT1 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

ASLAN AİLEM HİKAYESİ

Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır.

Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır. Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

ASLAN AİLEM OYUNCULARI

BURCU ÖZBEK KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Burcu Özberk üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Eğitimine devam ettiği sırada Türkiye’de dizi tarihine damgasını vuran “Muhteşem Yüzyıl” dizisinden teklif alan Burcu Özberk bu dizide Huricihan Sultan karakterine hayat vermiştir. Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu bir çok tiyatro oyununda da rol almıştır. Burcu Özberk 1.62 metre boyunda ve 53 kilodur. Güzel oyuncu şu anda Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneş’in Kızları” adlı dizide “Nazlı” adlı karakteri canlandırmaktadır.

BURCU ÖZBEK OYNADIĞI DİZİLER

– 2015 / Güneşin Kızları – Nazlı

– 2013 / Muhteşem Yüzyıl – Huricihan Sultan

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 01.01.1990 tarihinde Ankara şehrinde dünyaya gelmiştir. Durumu iyi bir ailenin çocuğu olarak dikkat çeken Akınözü, küçük yaşlardan itibaren son derece başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir. Geleceğe yönelik büyük hedefleri olan Akınözü, lise eğitiminin ardından ise lisans eğitimi için ideal bir bölüm kazanmıştır.

TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümü mezunu olarak lise hayatını tamamlayan Akınözü, General Studies IC Berkeley Applied Math alanında da yüksek eğitimini tamamlayarak kendisini oyunculuğa doğru yönlendirdi. Lisans eğitimi ile birlikte tiyatro ve oyunculuk alanında da çeşitli eğitimler almaya başladı.

KARİYERİNİN BAŞLANGIÇ YILLARI

Akınözü, üniversite yıllarına başladığı zamanlarda oyunculuk anlamında da çok daha profesyonel hale gelebilmek için tiyatrolara yazıldı ve bu anlamda kendisini ileri taşıdı. Yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çeken Akınözü, oyunculuk yetenekleri ile de kısa vadede çok geniş kapsamlı bir süreci noktaladı.

Akınözü, oyunculuk eğitimlerinin ardından ilk olarak 2014 yılında Azrail filmi kadrosunda yer aldı. Hırvatistan ve Slovenya ortak yapımı bu filmde ilk defa rol alan Akınözü, küçük da olsa aldığı bu rol ile birlikte kendisi için çok önemli bir deneyim edinme şansına sahip oldu ve Türkiye’ye döndü.

Türkiye’ye döndüğünde yapımcıların dikkatini çeken Akınözü, 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi kadrosuna girdi. Beren Saat, Ekin Koç, Berk Cankat ve Mete Horozoğlu gibi isimler ile birlikte oynadı ve kendisi için çok engin bir deneyim olarak tanımladığı bu projede kendisini daha da ileri taşıdı.

Hakan Salınmış

Benian Dönmez

Ferdi Sancar

Fırat Altunmeşe

Bora Akkaş

Levent Özdilek

Eda Şölenci

Mehmet Şeker

TRT1'in yeni dizisi Aslan Ailem ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusu... / VİDEO ile ilgili etiketler aslan ailem yönetmenliği aslan ailem trt izleyicisi aslan ailem ilk bölüm fragmanı aslan ailem ne zaman başlayacak aslan ailem dizisi aslan ailem