TRT1 Dizisi Masumlar Apartmanı Ve Gönül Dağı İçin Karar Verdi! Seyircinin Tepkisi Sevinç Mi Hüzün Mü Olacak?

TRT 1'in sevilen dizileri Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı adlı dizi ile ilgili son karar açıklandı. Alınan bilgiye göre kış sezonunda olan iki önemli dizi için karar verildi. Cumartesi günlerinin beğenilen dizilerinden Gönül Dağı ve Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın yaz sezonunda yayınlamasına karar verildi.

TRT 1'in sevilen dizileri Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı adlı dizi ile ilgili son karar açıklandı. Alınan bilgiye göre kış sezonunda olan iki önemli dizi için karar verildi. Cumartesi günlerinin beğenilen dizilerinden Gönül Dağı ve Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın yaz sezonunda yayınlamasına karar verildi.

Bu haber izleyicilerini oldukça mutlu eden karar da izleyici yaz sezonunda da beğendikleri iki diziyi tekrar izleme fırsatı bulabilecek. Beğenilen diziler kış aylarında izleyicinin büyük ilgisini çekmişti. Kış sezonunda oynayan dizilerinde yaz ayında oynamasına karar verildi.    

Dizilerin Tekrar Bölümleri Her Gün Yayınlanacak

 

TRR 1'in verdiği karara göre kış sezonunda oynayan iki önemli yapım yaz sezonun da izleyemeyen ya da kaçıran izleyiciler için yaz ayında tekrar olarak ekranlara gelecek. Başrollerini Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan'ın oynadığı Gönül dağı 30. bölümde sezon finali yapıp kış sezonuna veda etmişti.

TRT1 Dizisi Masumlar Apartmanı Ve Gönül Dağı İçin Karar Verdi! Seyircinin Tepkisi Sevinç Mi Hüzün Mü Olacak?

Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun oynadığı Masumlar Apartmanı adlı dizide 37. bölüm ile sevenlerine veda etmişti. Eylül ayına kadar ekranlara gelmeyecek olan dizilerin alınan kararla yaz ayında tekrar bölümlerinin ekrana gelmesine karar verildi. 

Yeniden İzlemek İsteyenler Ve Kaçıranlar İçin Tekrar Ekranlarda

 

TRT1 ekranlarında yer alan dizi Gönül Dağı hafta içi her gün 12.20'de izleyicinin karşısında olacak. Yeniden izlemek isteyenler ve dizinin bölümlerini kaçıran izleyiciler için bir fırsat olan kararda sevilen bir başka dizi içinde verildi.

Masumlar Apartmanı adlı dizi ise hafta içi her gün alınan kararla 15.25'te tekrar bölümleri olmak üzere yayınlanacak. İki yapımın tekrar yayınlanması ise izleyici tarafından oldukça büyük bir sevinç yarattı. 

TRT1 Dizisi Masumlar Apartmanı Ve Gönül Dağı İçin Karar Verdi! Seyircinin Tepkisi Sevinç Mi Hüzün Mü Olacak? ile ilgili etiketler TRT
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.