Tribünde asılı kalan kedi tribünleri ayağa kaldırdı! Kurtuluş anı kamerada

ABD’de bir stadyumun üst tribününde asılı kalan kedi taraftarları alarma geçirdi. Üst kattakiler uzanamayınca stadın altındakiler bayrak açtı. Artık tutunamayacak hale gelen kedi kendini bırakınca açılan bayrağa düşerek kurtuldu. Kedinin kurtulması tribünde sevinç dalgası yarattı. O anlar çok sayıda kişi tarafından görüntülendi.

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Miami kentindeki Hard Rock Stadyumu'nda yürekleri ağıza getiren bir olay yaşandı.

Futbol maçı oynandığı sırada stadyuma giren bir kedi üst tribünde asılı kaldı. Tribüne tutunmaya çalışan kedi çırpınmaya başladı ancak kendini kurtaramadı. Üst kattaki taraftarlar kediye uzanamayınca, alttakiler bayrak açıp beklemeye başladı.

Daha fazla tutunamayan kedi çığlıklar arasında aşağı düştü. Neyse ki kedi tam da açılan bayrağın üzerine düştü. Kedinin kurtulması sevinç çığlıklarıyla karşılandı. Kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tribünde asılı kalan kedi tribünleri ayağa kaldırdı! Kurtuluş anı kamerada ile ilgili etiketler tribünde asılı kalan kedi Hard Rock Stadyumu kedi kurtarma operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.