Trabzonspor'da Mehmet Ekici paniği! İstanbul'a mı geliyor?

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Ekici için Trabzonspor yönetimi teklifini yaparken yıldız oyuncudan ret cevabı aldı. Mehmet'in İstanbul'a transfer olacağı konuşulmaya başladı.

Trabzonspor’da yönetim bir yandan transfer çalışmalarıyla ilgilenirken, diğer taraftan da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici’nin durumunu netliğe kavuşturmaya çalışıyor. Bu noktada deneyimli oyuncuyla ilk temasın kurulduğu ve düşünülen teklifin iletildiği öğrenildi. Ancak bu 3 yıllık mukavelenin Mehmet Ekici’nin beklentileriyle örtüşmediği ortaya çıktı.

Köprüler atılmış değil

Yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Bordo-Mavili futbolcunun ücretinde yıllık en az 400 bin Euro kadar bir iyileştirme beklediği, yönetimin ise daha düşük bir rakam belirlediği ifade edildi. Ancak her iki taraf da köprüleri atmış değil. Karadeniz ekibinin idarecileri, en kısa zamanda yeni bir teklif hazırlayacak ve Mehmet Ekici’yi ikna etmenin formüllerini arayacak.

İstanbul kapısı açık

Mehmet Ekici'nin Trabzonspor'la anlaşamaması durumunda Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray kulüplerinden birine gidebileceği konuşuluyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe orta saha için didik didik oyuncu arıyor. Keza uygun maliyetli olması durumda Galatasaray da devreye girebilir.

Trabzonspor'da Mehmet Ekici paniği! İstanbul'a mı geliyor? ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray Transfer Mehmet Ekici
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.