Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası konuştu: Bir türlü istediğimiz gibi olmuyor...

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Bordo-Mavililer'de Hüseyin Türkmen mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta müsabakasında Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Bordo-Mavililer'in savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen mağlubiyetin ardından konuştu.

''BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMUYOR.''

"Geçen senenin şampiyon takımına yakışmayan bir durum. Mağlubiyetler, kötü oyun, kötü performanslar... Bu bize yakışmıyor. Bunu değiştirmek istiyoruz ama bir türlü istediğimiz gibi olmuyor." ifadelerini kullandı.

"VISCA'NIN SAKATLIĞI İŞLERI DEĞIŞTİRDİ"

Sakatlıklar maçın sonucuna etkisi olduğunu ifade eden Türkmen, "Aslında bugünkü maça galibiyet odaklı çıktık. Kötü gidişata son vermek istiyorduk. Takım arkadaşlarımla bit bütün içindeyiz. Durumun farkındayız, bunu değiştirmek istiyoruz ama bir türlü istediğimiz gibi olmuyor. Bir türlü bu şansı yakalayamıyoruz. İkinci yarının başında istediğimiz gibi başladık. Edin ağabeyin sakatlanması işleri değiştirdi." dedi.

 

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası konuştu: Bir türlü istediğimiz gibi olmuyor... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.