Rambo Okan, Aziz Yıldırım'ı görür görmez sevinçten bayıldı! Ali Koç o sözleri duyunca çok kızacak

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı düzenleyeceği otelin önünde bekleyen Rambo Okan Yıldırım'ı görür görmez bayıldı. Rambo Okan'ın Ali Koç ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe’de bütün gözler 30-31 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a çevrildi. Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olduklarını duyurdu.

GÖRÜR GÖRMEZ YERE YIĞILDI

Aziz Yıldırım bugün adaylığına dair detayları paylaştığı bir basın toplantısı düzenledi. Aziz Yıldırım, toplantının düzenlendiği otele gelir gelmez ilginç bir olay yaşandı.

Aziz Yıldırım’ı görmek üzere otelin önüne giden Fenerbahçe’nin ünlü amigolarından Rambo Okan, Aziz Yıldırım’ı görür görmez yere yığıldı. Rambo Okan'ın Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Rambo Okan, Aziz Yıldırım'ı görür görmez sevinçten bayıldı! Ali Koç o sözleri duyunca çok kızacak ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.