Trabzonspor ve Sivasspor'un karşılaşacağı 2022 Süper Kupa finalinin biletleri satışa çıktı!

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Sivasspor arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçının biletleri satışa sunuldu.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Sivasspor'un, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 30 Temmuz Cumartesi saat 20.45'te karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa maçının biletleri satışa çıktı.

BATI VE DOĞU TRİBÜN FİYATI 150 TL, KUZEY VE GÜNEY TRİBÜN FİYATI 75 TL

Maçın bilet fiyatları; Batı ve Doğu Tribünleri için 150 TL, Kuzey ve Güney Tribünleri için ise 75 TL olarak belirlendi. Engelli Tribünü biletleri için kulüplere başvuru yapılabilecek.

İHA

Trabzonspor ve Sivasspor'un karşılaşacağı 2022 Süper Kupa finalinin biletleri satışa çıktı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Sivasspor Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Turkcell Süper Kupa Süper Kupa maçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.