Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında borç pazarlığı... Resmi yazışmalar sosyal medyaya sızdı

Eskişehirspor transfer tahtasını açabilmek için Trabzonspor'dan mevcut alacakların baki kalması kaydıyla borçsuzluk yazısı istedi. Bordo-Mavili yönetim bu talebi geri çevirdi. İki kulüp arasındaki resmi yazışmalar sosyal medyaya sızdı. Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu kastederek "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" diye paylaşım yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı 10 puanla 17. sırada tamamlayan Eskişehirspor, devre arası transfer döneminde transfer tahtasını açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlı kulübün geçmiş yönetimlerden kalma borçları nedeniyle transfer yapması yasak...

3. Lig'e düşmemek için tahtayı açmak zorunda olan Es-Es, borçlu olduğu kulüplerden Trabzonspor'a resmi yazı yolladı ve borcun baki kalması kaydıyla imza istedi.

Haber61'de yer alan habere göre; Trabzonspor Kulübü daha önce ifade ettiği gibi bu isteği reddetti. Bordo-Mavililer önceki yıllarda bu imzayı vermiş ancak Eskişehirspor Kulübü son aylarda yaptıkları açıklamalarla tepki toplamıştı. Bunun üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Eskişehirspor'un kendilerine olan borcu ödememesi halinde borçsuzluk kağıdına imza atmayacaklarını açıklamıştı.

"KESER DÖNER SAP DÖNER"

Eskişehirspor ile Trabzonspor arasındaki borç krizi Erkan Zengin transferine dayanıyor. İsveçli futbolcu 2016 yazında 400 bin euroya Eskişehirspor'a transfer olmuştu. 

Trabzonspor'a olan borcunu yıllardır ödeyemeyen Es-Es geçtiğimiz günlerde bir internet sitesi açmış ve para toplamaya başlamıştı.

Bugün ise Eskişehirspor'un devre arası transferlerini yapabilmek için Trabzonspor'a borcunun baki kalması kaydıyla imza istedi. Trabzonspor'da bu isteği reddettiğini beyan eden resmi evrakı gönderdi.

Bu gelişmelerin ardından Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından haddini aşan ifadeler kullandı.

Şimşek, "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" dedi.

Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında borç pazarlığı... Resmi yazışmalar sosyal medyaya sızdı

Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında borç pazarlığı... Resmi yazışmalar sosyal medyaya sızdı - Resim : 2

Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında borç pazarlığı... Resmi yazışmalar sosyal medyaya sızdı ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Eskişehirspor erkan zengin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.