Toprak Sağlam kimdir?

Toprak Sağlam’ın yeni projesi belli oldu. Bodrum Masalı ile adını duyuran güzel oyuncu, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Fatih’te Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü canlandıracak. Genç oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşacak. Peki Fatih dizisi oyuncusu Toprak Sağlam kimdir? Toprak Sağlam kaç yaşında? Diziyle ilgili son gelişmeleri ve  oyuncu ile ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

Merakla beklenen Fatih dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Öncelikle ismini Bodrum Masalı ile duyuran Toprak Sağlam, Kanal D'nin yeni dizisi Fatih'te oynacak. Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü canlandıracak olan güzel oyuncunun kariyeri ve hayatı araştırılıyor. Genç oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşacak. Merakla beklenen Fatih dizisinin yeni başrol oyuncusu Toprak Sağlam kimdir? Hayatı hakkında bilenenler nelerdir? Diziyle ilgili son gelişmeleri ve Toprak Sağlam ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

toprak-saAlamAn-bodrum-masalA-gAzde-boyu-kaA

TOPRAK SAĞLAM KİMDİR?

“Bodrum Masalı” dizisinde canlandırdığı ‘Gözde’ karakteriyle adından söz ettiren Toprak Sağlam, 9 Ekim 1985'te İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun oldu. 11 yıl halk dansları yapmış halen dansla uğraşmakta. 20.Ankara Uluslararası Film Festivali "Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu" ödülünü alan Toprak Sağlam, yıllardır gitar çalıp şarkı söyleyerek müzikle olan bağını sürdürmektedir.

TOPRAK SAĞLAM’IN EKRAN KARİYERİ NASIL BAŞLADI?

Birçok tiyatro oyununda ve reklam filmlerinde oynayan Toprak Sağlam 2005 yılında ”İlk Göz Ağrısı” adını taşıyan diziyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Toprak Sağlam’ın rol aldığı reklam filmleri arasında İş Bankası, Ülker ve Opel gibi markalar bulunmaktadır.

TOPRAK SAĞLAM’IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Toprak Sağlam’ın rol aldığı dizi ve filmler arasında; İlk Göz Ağrısı, Karınca yuvası, Kuzey Rüzgarı, Dantel, Gökten Üç elma Düştür, Yerden Yüksek, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Delibal, Eksik ve Bodrum Masalı yer almaktadır.

“Bodrum Masalı” Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı dizilerden biridir. Bodrum Masalı’nda Gözde rolünü canlandıran Toprak Sağlam oldukça başarılı bir oyunculuk performansı sergilemektedir.

FATİH DİZİSİ HAKKINDAKİ BİLGİLER

Kanal D'nin merakla beklenen dizilerden olan Fatih yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kenan İmirzalıoğlu hayranları merakla Fatih'in ne zaman başlayacağını merak ediyor. Fatih dizisi ne zaman başlayacak yeni bölüm fragmanı detaylar haberimizde.
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmed'i oynayacağı rol için sakallarını uzatmaya başladı bile. Dizinin yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmek oturacak. Dönemin ruhunu yakalamaya çalışan ekip özellikle dekor konusunda oldukça zorlu bir çalışma yürütüyor.

NufvEcrK5kuB-gey-watjw

ARALIK AYINDA BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Yeni dizi Fatih'in Aralık ayında başlaması bekleniyor. Konuyla ilgili kanaldan ya da yapımcıdan herhangi bir açıklama gelmese de gelen iddialar Aralık ayında başlayacağı yönünde.

ÜCRETİ OLAY OLMUŞTU

Uzun süredir ekranlara ara veren Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisine başlarken rekor ücretle döndü. Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisinde bölüm başı 145 bin TL alacak.

Toprak Sağlam kimdir? ile ilgili etiketler Kanal D fatih dizisi toprak sağlam toprak sağlam kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.