Tom Hanks'ten yeni mesaj! 'İki hafta geçti ve...'

Ünlü aktör Tom Hanks geçtiğimiz haftalarda eşi Rita Wilson'la birlikte yaptırdıkları koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. İlk belirtilerin ardından iki hafta geçtiğini söyleyen Hanks, "Daha iyiyiz" diyerek, "Bu da geçecek" mesajı verdi.

Eşi Rita Wilson’la birlikte koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Tom Hanks, durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendirmeye devam ediyor.

 Ünlü Aktör Tom Hanks ve eşi

Avustralya’da hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen 63 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, eşiyle birlikte kiraladıkları evde kendilerini karantina altında tutuyor.

 SAGAwardsA_B8050_345448_098

Hanks, Instagram'dan, “Selam millet. İlk belirtilerimizin üzerinden iki hafta geçti ve daha iyi hissediyoruz. Bir yerde korunaklı şekilde kalmak işe yarıyor: Başkasına bulaştırmıyorsunuz. Başkasından size bulaşmıyor. Sağduyu, değil mi?” ifadelerini kullandı.

Ünlü aktör ayrıca, bu dönemde bazı konfor alanlarından vazgeçmek gerektiğini de belirterek “Bu da geçecek. Bunu çözebiliriz” mesajı verdi.

 

 

Tom Hanks'ten yeni mesaj! 'İki hafta geçti ve...' ile ilgili etiketler Instagram Karantina Koronavirüs Korona tom hanks Rita Wilson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.