Tolga Sarıtaş Konuk Olduğu Programda Neler Söyledi? Büyük Yükselişin Sırrını Açıkladı! İşte O Sır

Herkesin yakından tanıdığı özelikle genç kızların hayranı olan Tolga Sarıtaş, Hakan Gence' nin hazırlayıp sunduğu Youtube’ de yayınlanan Sıkı Muhabbet programına konuk oldu. Zaman zaman aşk konuları ile zor durumda kalan Tolga Sarıtaş ile Hakan Gence keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Herkesin yakından tanıdığı özelikle genç kızların hayranı olan Tolga Sarıtaş, Hakan Gence' nin hazırlayıp sunduğu Youtube’ de yayınlanan Sıkı Muhabbet programına konuk oldu. Zaman zaman aşk konuları ile zor durumda kalan Tolga Sarıtaş ile Hakan Gence keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Tolga Sarıtaş, hayatının odağına şöhreti koymadığını ve yaşı ilerledikçe ne istediğini bilen biri olma yolunda ilerlediğini söyledi. Aşk ile ilgili sorular karşısında zorlanan Tolga Sarıtaş, yoğun iş temposunda Aşk nefes aldırı diyerek kaçamak cevap verdi.

Tolga Sarıtaş'ın Oyunculuk Kariyeri

Aslen Sivas'lı olan yakışıklı oyuncu İstanbul'da doğdu. Halil Akkanat Lisesinden mezun olduktan sonra Esenyurt Belediye Tiyatrosunda sahne aldı. Hem oyunculuk hem müzik ile ilgilenen Tolga Sarıtaş, Grup Omega adlı müzik grubunda gitaristlik yaptı.

Tolga Sarıtaş Konuk Olduğu Programda Neler Söyledi? Büyük Yükselişin Sırrını Açıkladı! İşte O Sır

Oyunculuğa ilk olarak 2009 yılında gösterime giren Bahtı Kara filmindeki Berk rolü ile adım attı. Ardından Özlem Tekin'in Kimse Bilmez klibinde yer alan Tolga Sarıtaş, Sende Gitme, Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe ve Kaledeki Yalnızlık gibi film ve dizilerde yardımcı oyuncu olarak sahne aldı. 

Tolga Sarıtaş'ı Zirveye Taşıyan Projeler

2015'te Güneşin Kızları dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncunun yıldızı birden parlayarak ardından Büyük Sürgün Kafkasya mini dizisinde ikinci başrol deneyimini yaşadı. FOX TV’de yayınlanan Ferhat İle Şirin dizisinde adından çok söz ettiren Sarıtaş Söz dizisinde genç kızların sevgili haline geldi.

Tolga Sarıtaş Konuk Olduğu Programda Neler Söyledi? Büyük Yükselişin Sırrını Açıkladı! İşte O Sır - Resim : 2

Son olarak Arıza dizisinde başrol oynayan Tolga Sarıtaş, Doğuş Çay, İpana, Pepsi gibi markaların reklam yüzü oldu. 2015 yılından itibaren birçok dalda En iyi erkek oyuncu ve En iyi genç oyuncu ödüllerinin sahibi olan Sarıtaş'ın yeni sezonda hangi projede yer alacağı henüz kesinleşmedi. 

Tolga Sarıtaş Konuk Olduğu Programda Neler Söyledi? Büyük Yükselişin Sırrını Açıkladı! İşte O Sır ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.