Tolga Ciğerci ve Yusuf Sarı A Milli Takım kadrosuna dahil edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım aday kadrosuna Medipol Başakşehir forması giyen Tolga Ciğerci ve Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı'nın dahil edildiğini açıkladı. İki oyuncu da Cebelitarık maçının ardından kampa katılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Başakşehir'den Tolga Ciğerci ve Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'nın ilave edildiğini duyurdu.

YUSUF SARI İLK KEZ DAVET EDİLDİ

TFF'den yapılan açıklamada, "2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde bugün Cebelitarık’la karşılaşacak ve 16 Kasım’da Karadağ’a konuk olacak A Millî Takımımızda aday kadroya iki futbolcu daha dâhil edildi. Buna göre, Medipol Başakşehir FK’den Tolga Ciğerci ve Trabzonspor A.Ş.’den Yusuf Sarı, Türkiye-Cebelitarık karşılaşmasının ardından A Millî Takım kampına katılacak. Daha önce 3 kez A Millî Takım formasını giyen Tolga Ciğerci, son olarak Ay-Yıldızlıların 2 Eylül 2017 tarihinde Ukrayna ile oynadığı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri karşılaşmasında görev aldı. Yusuf Sarı ise ilk kez A Millî Takım aday kadrosuna davet edildi." ifadelerine yer verildi.

A Milli Takım, bu akşam saat 20.00'de Cebelitarık'ı konuk edecek. 

Tolga Ciğerci ve Yusuf Sarı A Milli Takım kadrosuna dahil edildi! ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Yusuf Sarı Tolga Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.