TİKTOK’TA KENDİNİ TEŞHİR EDEN ‘LAZ KIZI’ KONUŞTU: NE KADAR KAZANIYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, futboldaki fon vurgununda ortaya çıkan gizli tanığın ifadeleri ve Kapalıçarşı’daki dövizci gizemini, dağılan saadet zincirindeki kilit ‘Çantacı Ali’ halkasını ve gözaltına alınıp serbest bırakılan TikTok teşhircisi ‘Laz Kızı’nın aylık kazancını masaya yatırdı.

''FİLİSTİNLİLERİN DİRENCİ ABD VE İSRAİL'İN PSİKOLOJİK HARP MEKANİZMASINI KIRDI''

Bozkurt, ''Olay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu'ya 'Sonun geldi' dediği yere gidiyor. ABD İsrail'in suç ortağıdır. Bu soykırımın sorumlularından biri ABD'dir. Her gün silah, mühimmat gönderdiler. Filistinlilerin direnci ABD ve İsrail'in psikolojik harp mekanizmasını kırdı. Şimdi her şeyi deniyorlar ama tutmuyor. Sadece Arap dünyasında değil Batı dahil tüm dünyada İsrail'in varlığı sorgulanır hale geldi.

''TİKTOK'TA META HALİNE GETİRİLMİŞ BİR PAZAR VAR''

Çizgileri olmadan, kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorlar. TikTok'ta meta haline getirilmiş bir pazar var. TikTok'taki bu yayınlar yasaklanmalı. TikTok'taki bu yayınlar yerine belli saatlerde belgesel yayınları yapılmalıdır.

''ALİ YÖRÜK KENDİSİNİ AKLAMAYA ÇALIŞSA DA MASUM BİRİSİ DEĞİL''

En çok mağdur olan Arda Turan 33 milyon 800 bin tl ihtiyaç kredisi çekmiş. Turan'ın hesabına da Erden Timur'dan 700 bin dolar para gönderilmiş. Ali Yörük kendisini aklamaya çalışsa da masum birisi değil. Bilirkişi raporunda kayıp görüntüler söz konusu.'' sözlerini dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TİKTOK’TA KENDİNİ TEŞHİR EDEN ‘LAZ KIZI’ KONUŞTU: NE KADAR KAZANIYOR? ile ilgili etiketler TikTok futbol Fatih Terim Semih Kaya Arda Turan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.