Threads nedir? Threads'e nasıl kayıt olunur? Twitter rakibi uygulama ne zaman kullanıma açılacak?

Threads nedir? sorusu birçok kullanıcıyı yakından ilgilendirmeye başladı. Twitter'da yaşanan teknik aksaklıklar, tweet görüntüleme sınırlamaları, gereksiz engeller ve Elon Musk'ın elinde bir oyuncak olma durumu kullanıcıları yeni sosyal medya platformları arama itti. Bu sorunlar sonrasında Meta tarafından tanıtılan Twitter benzeri sosyal medya Threads ilgileri üzerine topladı. Peki Threads nedir? Threads'e nasıl kayıt olunur? Twitter rakibi uygulama ne zaman kullanıma açılacak? İşte ayrıntılar!

Threads nedir? diye soruyorsanız Threads, Meta tarafından geliştirilen bir sosyal medya uygulamasıdır. Henüz yayınlanmamış olsa da Twitter'ı yerinden etmesi beklenen Threads hakkında bazı ön bilgilere sahibiz. Peki Twitter'ın rakip uygulaması Threads nedir? Meta Threads ne zaman çıkacak? Threads'e kayıt olma nasıl yapılır?

Threads nedir? Threads'e nasıl kayıt olunur? Twitter rakibi uygulama ne zaman kullanıma açılacak?

THREADS NEDİR?

Threads, Meta tarafından geliştirilen ve Instagram ile entegre olan bir sosyal medya uygulamasıdır. Bu uygulama, takipçilerinizle daha kolay iletişim kurmanıza yardımcı olacak özelliklere sahiptir. Threads, Twitter'a benzer özelliklere sahip olduğu için Twitter'ın yerini alabilecek bir uygulama olarak görülmektedir. Threads, bir konuşma dizisi veya mesaj olarak işlev görmektedir. Takipçileriniz veya belirlediğiniz kişiler bu konuşmaya katılabilmekte ve iletişim kurabilmektedir. Twitter kullanıcılarının bu uygulamaya kolaylıkla adapte olabileceğini söyleyebiliriz.

Uygulamanın arkasındaki isim ise Mark Zuckerberg'dir ve Meta şirketi, bu uygulama ile sosyal medyadaki gücünü daha da artırmayı hedeflemektedir.

TWITTER RAKİBİ THREADS UYGULAMASI NE ZAMAN KULLANIMA AÇILACAK?

Threads uygulamasının nasıl kullanıldığına dair daha fazla bilgi, uygulamanın yayınlanmasıyla birlikte ortaya çıkacak. Uygulamayı indirmek için, Google Play Store veya App Store gibi dijital uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bunun yanı sıra Threads'in 6 Temmuz tarihinde dünya genelinde yayınlanacağı söylendi ve 6 Temmuz itibariyle yayınlandı.

Threads nedir? Threads'e nasıl kayıt olunur? Twitter rakibi uygulama ne zaman kullanıma açılacak? - Resim : 2

THREADS'E NASIL KAYIT OLUNUR?

Threads uygulamasına kaydolmak oldukça kolaydır, çünkü Instagram hesabınızla kolaylıkla tek tıklama ile kaydolabilirsiniz. Instagram profilinizi bu uygulamayla eşleştirerek yeni bir profil oluşturma zahmetinden kurtulabilirsiniz.

THREADS NEREDEN İNDİRİLİR? 

Twitter rakibi uygulama Threads'i indirmek için aşağıda paylaştığımız cihazınıza (Android ve iOS) uygun seçeneklerden bir tanesini seçip indirebilirsiniz

ANDROİD CİHAZINIZA THREADS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

IOS CİHAZINIZA THREADS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Threads nedir? Threads'e nasıl kayıt olunur? Twitter rakibi uygulama ne zaman kullanıma açılacak? ile ilgili etiketler Threads
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.