The Flash filminin konusu ne? The Flash'ta kimler oynuyor?

2023'ün en iddialı süper kahraman filmi olan The Flash 2023 Haziran ayında vizyonda seyircilerle buluştu. Bu çerçevede The Flash filminin konusu ne? gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki The Flash'ın konusu ne? The Flash'ta kimler oynuyor? İşte ayrıntılar...

Hollywood'un tartışmalı ismi Ezra Miller'ın başrolünde olduğu The Flash, haziran ayında vizyona girmesinin ardından büyük beğeni topladı. Bu çerçevede 'The Flash filminin konusu ne?' gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki The Flash'ın konusu ne? The Flash'ta kimler oynuyor? İşte ayrıntılar...

The Flash filminin konusu ne? The Flash'ta kimler oynuyor?

THE FLASH'IN KONUSU NE?

"The Flash" filminin konusu, annesinin ölümünü engellemek için güçlerini kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ı ve bunun sonucunda ortaya çıkan istenmeyen olayları ele alıyor.

Barry, süper güçlerini kullanarak geçmişteki olayları değiştirmeye çalışırken zamanda yolculuk yapar. Ancak bu girişim istemeden geleceği etkiler ve Barry, General Zod'un tehditleriyle dolu bir gerçeklikte hapsolur. Bu gerçeklikte, süper kahramanlar yoktur ve dünya büyük bir tehlike altındadır. Barry, hapsedilmiş bir Kripton'luyu kurtarmak için emeklilik yaşamını sürdüren farklı bir Batman'i ikna etmek zorunda kalır, çünkü bu Batman beklediği kişi değildir. Dünyayı kurtarmak ve bildiği geleceğe dönebilmek için Barry'nin hayatı için koşması gerekmektedir. Ancak bu durum, evrenin dengelerini bozacaktır.

THE FLASH'TA KİMLER OYNUYOR?

"The Flash" filminin oyuncu kadrosunda Ben Affleck Batman/Bruce Wayne rolünde, Ezra Miller Barry Allen/The Flash karakterini canlandırırken, Michael Keaton da Batman/Bruce Wayne karakterine geri dönüş yapmaktadır. Michael Shannon General Zod rolünde yer alırken, Temuera Morrison ise Tom Curry karakterini canlandırmaktadır.

The Flash filminin konusu ne? The Flash'ta kimler oynuyor? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.