Teoman'dan kafaları karıştıran Şebnem Ferah itirafı: Evlenir birbirimize bakarız!

Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Şebnem Ferah ve Teoman, yıllardır hayranları tarafından yakıştırılıyordu. Fakat ünlü ikili yaptıkları her açıklamada arkadaş olduklarını vurguluyordu. Teoman ise yıllar sonra kafaları karıştıran bir açıklamaya imza attı.

Şarkıcı Teoman ve Şebnem Ferah yakın arkadaş olduklarını sıklıkla dile getirmelerine rağmen ikilinin hayranları aşk iddialarını yıllarca devam ettirdi. Şebnem Ferah Teoman’la olan dostluğu için yıllar önce verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"GEÇMİŞTE NE OLDUĞU, GELECEKTE NE OLACAĞI KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİMİZ BİZE ÖZEL"

“Neredeyse beraber büyüdük. Aramızdaki dostluk zaman zaman farklı algılanmış olabilir. Biz de farklı duygular hissetmiş olabiliriz birbirimize. Şu an arkadaşız. Ama geçmişte ne olduğu, ya da gelecekte neler olacağı konusundaki düşüncelerimiz bize özel” 

Teoman'dan kafaları karıştıran Şebnem Ferah itirafı: Evlenir birbirimize bakarız!

 "YAŞLANINCA EVLENİR, BİRBİRİMİZE BAKARIZ"

Ünlü şarkıcı Teoman ise yaptığı açıklamadaki evlilik imasıyla kafaları karıştırdı. Teoman ikilinin yakıştırılmasına ilişkin olarak arkadaşlık vurgusu yaparak, “Her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye…” dedi.

 Teoman'dan kafaları karıştıran Şebnem Ferah itirafı: Evlenir birbirimize bakarız! - Resim : 2

 

 

Teoman'dan kafaları karıştıran Şebnem Ferah itirafı: Evlenir birbirimize bakarız! ile ilgili etiketler Teoman Şebnem Ferah evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.