'Tekel bayi katilleri Ağrılı Sipki Aşireti'nden' iddiası! PKK ve HDP bağlantısı mı var ?

Esenyurt'taki tekel bayi katliamının zanlılarıyla ilgili oldukça önemli bir iddia ortaya atıldı. 2 genci öldüren 1 genci de yaralayan şahısların Ağrılı Sipki aşiretinden olduğu iddia edildi.

Esenyurt'ta işlenen korkunç cinayetlerin ardından 4 zanlıdan 2'si yakalandı Tarık Özerbay ve diğer zanlı için de arama çalışmaları sürüyor.

Kanlı tekel bayi baskının ardından katil zanlılarıyla ilgili sosyal medyada birçok iddia mevcut. Bunlardan en dikkat çekenlerinden biri de HDP-PKK ve Sipki Aşireti bağlantısı iddiası.

TARIK ÖZERBAY AĞRILI SIPKİ AŞİRETİNDEN Mİ?

Sosyal medyada katil zanlısı Tarık Özerbay'ın Ağrılı Sipki Aşireti mensubu olduğu iddia edildi.

'Tekel bayi katilleri Ağrılı Sipki Aşireti'nden' iddiası! PKK ve HDP bağlantısı mı var ?

Tarık Özerbay'ın sosyal medya hesaplarından HDP ve PKK sempatizanı olduğu yönünde birçok beğeni de dikkat çekiyor.

'Tekel bayi katilleri Ağrılı Sipki Aşireti'nden' iddiası! PKK ve HDP bağlantısı mı var ? - Resim : 2

Twitter'da Türk Savunma Teşkilatı (@tstyedek) isimi hesabın iddiasına göre HDP eski Milletvekili Berdan Öztürk de Sipki Aşireti'nin önemli isimlerinden biri.

Öztürk, "İmralı'yı kapatacağız, Öcalan'ı özgürleştireceğiz." gibi açıklamalarıyla gündeme gelmiş ve 2016 yılında PKK'lı terörist Yarici'nin Ağrı'daki cenaze törenine katılmıştı.

Katil Tarık Özerbay'ın sosyal medya beğenilerinden bazıları:

'Tekel bayi katilleri Ağrılı Sipki Aşireti'nden' iddiası! PKK ve HDP bağlantısı mı var ? - Resim : 3

 

 

 

 

'Tekel bayi katilleri Ağrılı Sipki Aşireti'nden' iddiası! PKK ve HDP bağlantısı mı var ? ile ilgili etiketler Esenyurt cinayet katil Ağrı Aşiret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.