Talihsizlikler peşini bırakmadı! Linet, konserde ayakkabısının ve rüzgarın azizliğine uğradı!

Ünlü şarkıcı Linet 30. Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'nde sahne aldı. Linet, konser sırasında ayakkabısının azizliğine uğradı. Şarkıcı konserine spor ayakkabılarla devam etmek zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı fırtına nedeniyle kostümünü de değiştirdi.

Ünlü müzisyen Linet 30. Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'nde zor anlar yaşadı. 'Sustum', 'Aman Aman', 'Haram Olsun', 'Bulamazsın' ve 'Geçer' gibi seslendirdiği şarkılarla hafızalara kazınan ünlü müzisyen, ayakkabısının kopması üzerine konserine spor ayakkabılarla devam etti.

Yaşanılan fırtına sebebiyle sahneye günlük giysisi ve spor ayakkabısı ile çıkan ünlü müzisyen, yaşadığı ufak kazanın ardından seyircilere dönerek açıklama yaptı.

Linet açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hayatımda ilk kez sahneye böyle çıkıyorum bir kez daha kıyafetin değil de sesin önemli olduğunu alkışlarınızla göstermiş oldunuz. Hayatımda unutulmaz bir gece yaşattınız"

Talihsizlikler peşini bırakmadı! Linet, konserde ayakkabısının ve rüzgarın azizliğine uğradı! ile ilgili etiketler Linet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.