Taçsız Prenses Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İsmail Hacıoğlu'nun yeni dizisi Taçsız Prenses ilk fragmanıyla ses getirdi. MF Yapım imzalı Taçsız Prenses dizisinin yönetmenliğini Volkan Keskin yaparken dizinin senaryosunu Pınar Bulur ve Onur Koralp yazıyor. Peki Taçsız Prenses konusu nedir, oyuncuları kimler?

Taçsız Prenses dizisinin oyuncuları arasında İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen yer alıyor.

TAÇSIZ PRENSES KONUSU

Dizinin hikayesi şu şekilde: Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür.

Masal’ın ilk destek göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken işler zamanla herkes için tersine dönecektir.

Kahramanımız Masal yolculuğu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculukta Masal’ın en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…

Karanlığın içinde umudu bulma hikayesi “Taçsız Prenses”, çok yakında FOX’ta.

Taçsız Prenses Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? ile ilgili etiketler Taçsız Prenses
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.