T24'te skandal LGBT propagandası: 'Çocuk trans olamaz' diyenler çocukları seksüalize ediyor!

ABD fonlarıyla finanse edilen T24'te "Çocuklarınızın ilk zorbası siz olmayın" başlıklı LGBT propagandasının yapıldığı yayın büyük tepki çekti. Tuhaf bir maske ile yayına çıkartılan şahıs, "Trans çocuklar dediğimizde ortalık karışıyor. Çocuk trans olamaz diyenler çocukları seksüalize ediyor." gibi skandal ifadeler kullandı.

ABD’li düşünce kuruluşu Center for American Progress'in “Türkiye’nin Değişen Medya Ortamı” adındaki raporunda Batı fonlarıyla finanse edildiği ispatlanan T24 'haber' sitesi, Batı'nın aile kurumunu hedef alan LGBT dayatmasına da hizmet veriyor.

SIK SIK LGBT PROPAGANDASI YAPILIYOR

T24'ün YouTube kanalındaki 'Ayrık Otu' isimli programda sık sık LGBT propagandası yapılıyor. Ancak kanalda yayınlanan son videoda bu kez çocuklar hedef alındı.

SKANDAL İFADELER: CİNSİYETLER ÇOCUKLARA ÖĞRETİLİYOR

Programda ismi gizlenen ve yüzüne maske takan bir LGBT'li, cinsiyetin doğuştan olduğunu reddederek "Cinsiyetler çocuklara öğretiliyor. Aslında çocuk doğduğu zaman kendisine dair böyle şeyler düşünmüyor ama biz ona kadın veya erkek olmayı öğretiyoruz daha ilk dakikadan itibaren." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

T24'te skandal LGBT propagandası: 'Çocuk trans olamaz' diyenler çocukları seksüalize ediyor!

"TRANS ÇOCUK OLAMAZ DİYENLER, ÇOCUKLARI SEKSÜALİZE EDİYOR"

Açıklamasında çocukları hedef almayı sürdüren LGBT'li "'Trans çocuklar' dediğimizde bir anda ortalık karışıyor 'Çocuk trans olamaz çocuk gay olamaz veya eşcinsel bir duygu hissedemez' gibi. Burada birincil olarak verilen tepki 'çocukları seksüalize ediyorsunuz' oluyor. Ama asıl bunu yazanlar çocukları seksüalize etmiş oluyorlar." diye konuştu.

 Söz konusu programda LGBT sapkınlığına karşı olan aileler 'zorba' olarak tanımlandı.

T24'te skandal LGBT propagandası: 'Çocuk trans olamaz' diyenler çocukları seksüalize ediyor! ile ilgili etiketler LGBT T24

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.