SÜPER KUPA KRİZİNİN PERDE ARKASI! KRİZ NASIL ÇIKTI, NELER YAŞANDI, KİMLER HEDEFTE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, Riyad'daki Süper Kupa krizinin perde arkasını, Ankara'nın krizle ilgili tavrını, Ali Koç, Dursun Özbek ve Mehmet Büyükekşi'nin suskunluğunu ve DEM'in CHP'yle skandal İstanbul pazarlığını masaya yatırdı.

''BAŞARILI OPERASYONLARIMIZLA ÖRGÜTÜN TECRÜBELİ MİLİTAN SAYISI GİDEREK AZALIYOR''

Bozkurt, ''PKK Süleymaniye'yi karargah haline getirmiş gibiler. Terörist Doğrici, örgütün uyuşturucan elde ettiği gelirin organizasyonundan sorumlu kişi. Doğrici, Süleymaniye'de MİT'in radarına girdikten sonra etkisiz hale getirildi. Doğrici, İstanbul'da geçmiş dönemde uyuşturucu ticareti ve nitelikli yağma suçlarından yargılanmış. Doğrici, İstanbul'da terör örgütüyle bağlantılı olarak bu işi gerçekleştiriyor. Aynı zamanda örgütün şehit kadrosunda yer alıyor. Terörist Doğrici YDG-H'ın eylemlerinin organizasyonlarında da yer almış olabilir. Terör örgütünün 40 senedir içinde bulunan militan sayısında ciddi azalma olabilir. Başarılı operasyonlarımızla örgütün tecrübeli militan sayısı giderek azalıyor.

''SUUDİ ARABİSTAN'I İLK DUYDUĞUMDA AKLIMA ACABA BİRİLERİ BİZİM TAKIMLARI VİTRİNE Mİ ÇIKARMAK İSTEDİ DİYE SORU İŞARETLERİ TAKILDI''

Başta TFF olmak üzere Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimi istifa etmelidir. Türkiye'de futbol sistemi rezalet. Kulüplerin borcu varken bir sürü paralar harcamaya devam ediyorlar. Suudi Arabistan'ı ilk duyduğumda aklıma acaba birileri bizim takımları vitrine mi çıkarmak istedi diye soru işaretleri takıldı. Bu olay araştırılmalı ve Ali Koç istifa etmelidir. Birilerinin gizli ajandasının hayata geçirilmesi için olay Fenerbahçe'ye mi yıkılıyor? Sorumlu varsa açıklasınlar. Birileri Arap düşmanlığını kışkırtıyor ise, Araplar içinde de Türk düşmanlığını kışkırtanlar söz konusu. Bizde nasıl Arap düşmanlığı varsa onlarda da Türk düşmanlığı var. bunu kırmaya çalışıyoruz. Olay arap düşmanlığına döndü. Arap düşmanı olan Türk değildir. Soyuna baksın, mutlaka kansızlık vardır.

''DEM'LİLER TUNÇ SOYER NOKTASINDA CHP'YLE PAZARLIĞA GEÇMİŞ''

CHP İzmir'de ilginç şeyler oluyor. Tunç Soyer ilginç bir diplomasiye girmiş. İddiaya göre hdp 'İzmir'de Soyer'i aday göstermezseniz, biz de İstanbul'da İmamoğlun'a oy vermeyiz' demiş. DEM'liler Soyer noktasında CHP'yle pazarlığa geçmiş.'' değerlendirmesinde bulundu.

''KULÜPLER AÇIKLAMA YAPMAYINCA, PROTOKOL ORTADA OLMAYINCA BİR DÜNYA KOMPLO TEORİSİNİN ORTAYA ATILMASI ÇOK NORMALDİR''

Özkan, 'şin arkasında başka bir şey mi var. Olayda gariplikler var. Bugün Galatasaray-Fenerbahçe var, yarın Beşiktaş-Trabzonspor olabilir. Kulüpler açıklama yapmayınca, protokol ortada olmayınca bir dünya komplo teorisinin ortaya atılması çok normaldir.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

SÜPER KUPA KRİZİNİN PERDE ARKASI! KRİZ NASIL ÇIKTI, NELER YAŞANDI, KİMLER HEDEFTE? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Süper Kupa Riyad Galatasaray Fenerbahçe Suudi Arabistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.