Süslü Korkuluk Dizisinin Hikayesi Sonunda Belli Oldu! Süslü Korkuluk Konusu Nedir?

Çağatay Ulusoy Süslü Korkuluk dizisinde ünlü bir modacı oldu. Uzun süredir konuşulan tv8'in yeni dizisi Süslü Korkuluk'un hikayesi nihayet açıklandı. Fırtına gibi esmesi beklenen dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor. Peki Süslü Korkuluk konusu nedir?

Şimdiye kadar önce konusu daha sonra oyuncu kadrosu belli olan peojelerin tersine Süslü Korkuluk dizisinin önce oyuncuları daha sona hikayesi belli oldu. Büyük bir merakla beklenen dizinin başrollerinde bilindiği gibi Çağatay Ulusoy ve Alina Boz yer alıyor.

Süslü Korkuluk'un ilk fragmanı 2022'nin ilk günü yayınlanmıştı. Şimdiye kadar konusu ile ilgili bir açıklama yapılmayan projenin nihayet hikayesi belli oldu. İşte Süslü Korkuluk dizisinin konusu...

Süslü Korkuluk Konusu Nedir?

Ünlü bir modacıyı canlandıran Çağatay Ulusoy gelinlik diktiği bir kadına aşık oluyor. Gelinliğin sahibi de tahmin edebileceğiniz gibi Alina Boz olacak.

OGM Pictures yapımclığında tv8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Süslü Korkuluk oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Kadroya katılan son ünlü isim Olgun Şimşek oldu. Ünlü oyuncu sonra olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Cihangir rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri Maraşlı'dan! Rus güzeli  ekranlara dönüyor...

Dizinin oyuncu kadrrosu için son teklif ise Fatih Artman'a yapıldı. Fatih Artman son olarak Menajerimi Ara dizisinde Çınar karakterini oynamıştı.


Süslü Korkuluk ilk fragmanı yayınlanmasından bu yana tam bir ay geçti. Ancak henüz çekimlere bile başlanmadı. Buna göre dizinin ne zaman sete çıkacağı konusu ise tam bir muamma. Önümüzdekik günlerde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Süslü Korkuluk Dizisinin Hikayesi Sonunda Belli Oldu! Süslü Korkuluk Konusu Nedir? ile ilgili etiketler Süslü Korkuluk konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.