Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021’de kıyasıya mücadele hız kesmeden devam ediyor. 6 Mart Cumartesi günü Survivor’ın 41. bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Ünlüler ile Gönüllüler arasında heyecanlı bir mücadele ekrana geldi. Söz konusu dokunulmazlık oyununun sonucunda ada konseyinden iki isim birden çıktı.

Survivor 2021’de bu akşam bir eleme adayı belli oldu. Survivor 2021’de Ünlüler Gönüllüler arasındaki mücadele tam gaz devam ediyor. Survivor Türkiye’de Ünlüler – Gönüllüler arasında 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Yine kıran kırana mücadelenin yaşanacağı dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI

Survivor 2021’in dokuzuncu haftasında ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana geldi. Ünlüler ile Gönüllüler, eleme potasına bir arkadaşlarını göndermemek için parkurda tüm güçlerini ortaya koydu. Her şeylerini ortaya koyan yarışmacıların dokunulmazlık oyunundaki mücadelesi nefes kesti. Önce tırmanan yarışmacılar, sonrasında havuzu aşıp labirent engelini geçtikten sonra puzzle'ı çözmeye çalıştı. Engelleri aşan yarışmacılar, finalde hızlı atışlarla 10 labutu devirmeye uğraştı. Oyunda üstünlüğü ele geçiren Ünlüler, kritik oyunda rakibine karşı beş sayılık fark açtı. Skor 9-4 iken Aleyna Kalaycıoğlu ve Gonca'nın son atışları için kamera kayıtlarına bakıldı. Ve görüntüye göre kazanan Gonca olunca 1. dokunulmazlık oyununu Ünlüler, 10-4 skorla kazandı.

Survivor 41. bölümde kıran kırana mücadele sonunda dokunulmazlığı kaybeden takım için ada konseyi toplanacak. SMS halk oylaması sonrasında dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacıları, eleme potasına girmesini istedikleri ismi yazacak. Adı en çok yazılan kişi, Survivor’da haftanın ilk eleme adayı olacak.

SURVİVOR 2021’DE ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor 2021'de bu haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından seçilecek. Ada konseyinden iki isim birden çıktı. Her iki isim de beşer kez yazılmasıyla birlikte Hanzade ve Öykü Uysal, eleme adayı oldu.

 

Survivor'da eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Survivor2021
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.