Survivor'da eleme adayı belli oldu!

Survivor 2021’de kıyasıya mücadele devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu hafta önce market oyunu için sonrasında ise dokunulmazlık için mücadele etti. Söz konusu oyunu kaybeden takımdan biri ise, Survivor eleme adayı olarak adını yazdırdı.

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki mücadele devam ediyor. Her hafta daha da zorlaşan şartlara karşı ödül ve dokunulmazlık oyunları için mücadele veren ekipler haftanın kazananı olmak istiyor. Survivor 2021’de bu hafta Ünlüler ve Gönüllüler takımları önce market sonrasında ise dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Kaybeden takımdan biri adını haftanın eleme adayı olarak yazdı.

Uzun zamandır market oyunundan eli boş dönen Ünlüler takımı bu haftanın kazanan takımı oldu. Market ödülünün ardından Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık için mücadele verdi. Dokunulmazlığı kaybeden takım konseyde bir arkadaşının ismini yazmak zorunda kaldı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Son ana kadar kıran kırana bir müsabakanın yaşandığı Survivor 2021'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununda 8-6'lık skoru 8-8'e getiren Gönüller takımı bu başarısını son iki oyunda gösteremedi ve 10-8'lik skorla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti.

SURVİVOR HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da Gönüllüler takımında kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından konseyde kaybedilen iki oyunun değerlendirmesi yarışmacılar tarafından yapıldı. En çok oyu alarak bu haftanın eleme adayı olan isim Gönüllüler takımından Aleyna Çalışkan oldu.

Survivor'da eleme adayı belli oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor survivor 2021 eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.