Survıvor'da bu akşam eleme adayları kim oldu?

Ekranların sevilen programı Survıvor'da heyecan yükseliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan programda yarışmacılar şampiyon olabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Yarışmaya devam edebilmek için dokunulmazlık oyunu çok önemli. Her dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belirleniyor. Reyting yarışında da zirvenin sahipleri arasında yerini koruyor. Peki eleme adayları kim oldu? Hangi yarışmacı elenecek? Adaya kim veda edecek?

Uzun yıllardır devam eden Survıvor'da bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. Dominik Cumhurieti'nde çekimleri gerçekleştirilen yarışma izleyiciler tarafından soluksuz izleniyor. Her bölümünde yaşanan yeni gelişmeler izleyicileri şok ediyor. Dokunulmazlık oyunu öncesi Nagihan!ın Gönüllüler takımına geçeceği söylenmesi hem yarışmacılar hem de izleyiciler şaşırdılar. Peki Survıvor'da bu akşam eleme adayları kim oldu? Hangi yarışmacı elenecek? Adaya kim veda edecek? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

ELEME

SURVIVOR TÜRKİYE ROMANYA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde All Sta takımı ile Gönüllüler takımı kaburga sandviç ve patates ödülü için karşı karşıya geldi. Kazananın Survivor Romanya ile karşılaşacağı mücadeleyi 10-7 All Star takımı kazandı.Mücadele öncesi iki takıma da bal desteği verilen akşam yemeği ödüllü Survivor Türkiye ile Survivor Romanya mücadelesi ise 10-4 Türkiye’nin oldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINA GEÇEN NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde Tv8'de yayınlanan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı Kıbrıs'taki çeyrek finalde beşinci oldu

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

pa

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

HAKAN HATİPOĞLU

Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur

ALP KIRŞAN

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. Irmak Ünal, oyuncu Damla Debre ve Buzda Dans yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la ilişkiler yaşadı. 2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etse de yarışmadan elendi. Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

Survıvor'da bu akşam eleme adayları kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor eleme adayları kim oldu hangi yarışmacı adaya veda edecek
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.