Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor 2021 şampiyonu kim oldu?

Survivor 2021 şampiyonu kim oldu merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve finali İstanbul Galataport'ta yapılan Survivor 2021 şampiyonu kim oldu? İsmail Balaban ve Poyraz'ın finalist olduğu yarışmada SMS sonuçlarına göre Survivor şampiyonu belli oldu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor şampiyonu İsmail Balaban oldu.

Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor 2021 şampiyonu kim oldu?

Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2021 şampiyonu kim oldu soruları gündem oldu. İki finalist İsmail Balaban ile Poyraz'ın kapıştığı Survivor'da bu akşam İstanbul Galataport'ta yapılan canlı yayınla Survivr finali sonrası şampiyon da belli oldu.

SURVİVOR 2021 ŞAMPİYON KİM OLDU?

Acun Ilıcalı'nın İstanbul Galataport'tan canlı yayınla açıklayacağı Survivor 2021 şampiyonu için heyecan dorukta. İsmail Balaban ve Poyraz'ın finalist olarak padoka çıktığı final programı canlı yayını devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor şampiyonu İsmail Balaban oldu.

 

Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor 2021 şampiyonu kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor şampiyonu kim oldu survivor 2021 şampiyonu kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.