Survivor Poyraz aldığı cevapla kalakaldı! MasterChef jürisi Somer Şef Poyraz'ı yerin dibine soktu!

MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Survivor 2021'in dikkat çeken yarışmacısı Poyraz'ı adeta yerin dibine soktu.

Survivor Poyraz ile MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu arasındaki tanışıklık eskilere dayanıyor. Hatırlanacağı gibi Survivor'ın hemen başında Yiğit Poyraz, Somer şefle ilgili anısını paylaşarak herkesi şaşırtmıştı. Ancak bugün Somer şef sosyal medyadan Poyraz'a verdiği cevağla gündemi belirledi.

Survivor Yiğit Poyraz, yarışmaya katılmadan önce Avustural'ya gittiğini ve orada bir restoranda çalıştığını söylemişti. 3 yıl kaldığı Avusturalya'da Somer Sivrioğlu'nun restoranında çalıştığını açıklamıştı. Son olarak Somer Sivrioğlu'na selam yollayan Yiğit Poyraz, beklemediği cevabı aldı.

SOMER ŞEF YİĞİT POYRAZ'A ÖYLE BİR LAF SOKTU Kİ!

Survivor Yiğit Poyraz, Somer şefle olan fotoğrafınık paylaşıp altına da," Şefimle görüşmeyeli uzun zaman oldu" notunu düştü. Bu paylaşımı gören MasterChef jürisi, ''Yerimiz belli, setimiz belli Yiğitim. Bekliyoruz'' diyerek genç yarışmacıya inceden bir sitem yolladı.

Survivor Poyraz bakın kim çıktı! Sevgilisiyle fotoğrafı olay olan Poyraz  Somer Şef'in…

Bu gelişmenin ardından Survivor Poyraz'ın Masterchef setine giderek eski patronunu ziyaret edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Survivor Poyraz aldığı cevapla kalakaldı! MasterChef jürisi Somer Şef Poyraz'ı yerin dibine soktu! ile ilgili etiketler MasterChef Survivor Yiğit Poyraz somer sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.