Survivor Panorama 2022 hangi kanalda? 15 Ocak Survivor Panorama sunucuları kimler?

Survivor All Star yarışmacılarını, olayları değerlendiren program Survivor Panorama 2022 başlıyor. Yarışmanın hemen ardından yayınlanan programı takip edenler yeni sunucuların kimler olacağını da araştırmaya başladı. İşte Survivor Panoram 2022 ile ilgili bilgiler...

tv8 ekranlarında yeni sezon Survivor All Star başlıyor. Heyecanın yüksek seviyede olacağı yarışmaya birbirinden güçlü isimler katılıyor. Her sezon olduğu gibi bu yıl da yarışmanın hemen ardından durum değerlendirmelerinin yapılacağı Panorama adlı program da izleyici ile buluşacak. Peki Survivor Panorama 2022 hangi kanalda, sunucuları kimler?

SURVİVOR PANORAMA 2022 HANGİ KANALDA?

Yeni sezonun bu akşam başlaması beklenen Survivor Panorama adlı programın ekibinde Hakan Hatipoğlu, İhsan Tarkan, Damla Can, Melisa Emirbayer, Mert Öcal ve Gökhan Özdemir vardı.

Ancak Melisa Emirbayer'in hamilelik süreci yaşaması ve Mert Öcal'ın da All Star kadrosunda yer alması dolayısıyla yeni dönemde Panorama sunucuları da değişti.

İddialara göre, Survivor Panorama ve Ekstra sunucuları değişti. Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz'a Survivor Panorama için teklif gittiği konuşulurken; Ekstra için ise Hanzade Ofluoğlu, Uğurtan Dora ve Öykü Çelik'le görüşüldüğü iddia ediliyor.

Survivor Panorama 2022 hangi kanalda? 15 Ocak Survivor Panorama sunucuları kimler? ile ilgili etiketler Survivor survivpr panorama panorama sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.