Survivor kim kazandı? 8 Nisan ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor hızla devam ediyor. Ada'da 8 Nisan ödül oyununu kimin kazandığı yarışmayı takip eden izleyenler tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. Survivor'da 8 Nisan Çarşamba günü hangi takımın kazandığını sizler için araştırdık. Peki, Survivor kim kazandı? 8 Nisan ödül oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde...

Survivor kim kazandı? TV8 televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan Survıvor hızla devam ediyor. Yarışmada dün neler yaşandığı ve hangi takımın kazandığı arama motorlarından en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Önceki gün yarışmada Perviz elenmişti. Acun Ilacalı'nın sunuculuğunu üstlendiği programda ödül oyununu kimin kazandığını ve ödülün ne olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Survivor kim kazandı? 8 Nisan ödül oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde...

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor açık arttırma ...

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin 40. bölümünde ödül oyunu mücadelesinde kazanan takımın, açık artırmada 500 pezo daha fazla almaya hak kazanacağı oyunda heyecanlı anlar ekranlara geldi. Survivor ödül oyununu uzun süre unutulmayacak bir geri dönüşe imza atan ünlüler takımı 9-9'a gelen skorun ardından bayrak yarışına çıkarak kazandı. 10'a 9 kazanan ünlülerde Sercan Yıldırım, Bursaspor ile geri dönüşlere alışkın olduğunu belirtti.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 40. bölümünde açık artırma oyununda Yasin'in Nisa'ya gösterdiği taktik işe yaradı ve Nisa sayıyı almayı başardı.  Nisa'nın gösterdiği performans son bölüme damga vurdu.

Survivor 8 Nisan 2020 Izle Haberleri | Habererk, Güncel Son Dakika ...

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.