Survivor kim elendi kim gitti? Survivor 7 Temmuz 2020 izle

Survivor kim elendi kim gitti sorusunun cevabı dün akşam yanıt buldu. Survivor'da 7 Temmuz akşamında veda eden yarışmacı şok etkisi yarattı. Survivor 7 Temmuz son bölüm izle linki haberimizde.

Survivor 2020’de 7 Temmuz akşamında kimin elendiği belli oldu. Survivor’da hafta sonunda oynanan dokunulmazlık oyunlarında eleme adayları da netlik kazandı. Eleme heyecanının hemen öncesinde ilk olarak iletişim ödülü oyunu oynandı.

Survivor’da 7 Temmuz akşamında kim elendi kim gitti sorusunun cevabı karşılık buldu. Ada konseyinde yaşanan eleme heyecanının hemen öncesinde de son ödül oyunu da oynandı. Dokunulmazlık oyunları sonrasında 3 eleme adayından biri hem Survivor’a hem de hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor’da eleme adayları hafta sonunda oynanan dokunulmazlık yarışmaları ile belli oldu. İlk bireysel dokunulmazlık galibi Sercan Yıldırım, ilk eleme adayı olarak Berkan’ın adını verdi. Pazar akşamında oynanan 2. dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can ise Sercan Yıldırım’ın adını verdi. Son dokunulmazlık oyununu bir kez daha kazanan Sercan bu sefer de Yasin’in adını verdi.

SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ? 7 TEMMUZ 2020

Survivor son bölümünde SMS halk oylaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. En düşük oyu alan yarışmanın favorilerden Sercan Yıldırım elenerek yarışmaya veda etti. Survivor’da eleme öncesinde oynanan son ödül oyununu ise 10-3’lük skorla mavi takım kazandı.

Survivor kim elendi kim gitti? Survivor 7 Temmuz 2020 izle ile ilgili etiketler Survivor survivor 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.