Survivor Gökhan Keser Neden Gönüllüler Takımında? Gökhan Keser Survivor Şampiyonu Oldu Mu?

11 Yıldır devam eden Survivor daha önce çok farklı konseptlerle karşımıza çıktı. Mavi - Kırmızı Takım, Kızlar - Erkekler ve Fenerbahçe - Galatasaray gibi takımlarla devam eden Survivor'da Gökhan Keser de daha önce yer aldı. Peki Gökhan Keser neden gönüllüler takımında? Gökhan Keser Survivor Şampiyonu oldu mu?

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımında yarışan ünlü oyuncu Gökhan Keser hakkında araştırmalar hızlandı. Daha önce Ünlüler takımında adaya giden Gökhan Keser bu yıl Gönüllüler takımında yer aldı. Daha önce Selena dizisinde oynayan Gökhan Keser Survivor şampiyonu olmadı.

GÖKHAN KESER NEDEN GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA?

All Star 2022'de Gökhan Keser'in Gönüllüler takımında yer alması birçok izleyiciyi şaşırttı. Ancak bunun nedeni Ünlüler takımında adını daha çok duyuran yarışmacılar olabilir. Ya da takım sayısının eşitlenmesi için Gökhan'ın Gönüllüler takımnında yer alması kararlaştırılmış olabilir.

Survivor Gökhan Keser Neden Gönüllüler Takımında? Gökhan Keser Survivor Şampiyonu Oldu Mu?

Survivor Gökhan Keser Şampiyon Oldu mu?

Gökhan Keser daha önce katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olmamıştır. Turabi Çamkıran'la çıktığı final mücadelesinde ikinci olmuştur.

Survivor Gökhan Keser Neden Gönüllüler Takımında? Gökhan Keser Survivor Şampiyonu Oldu Mu? ile ilgili etiketler gökhan keser survivor gökhan
GÜNÜN VİDEOSU

Su altında mezarlık, medrese, asma köprü... AFAD ekibi Diyarbakır'da görüntüledi!

Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Baraj Gölü'nde eğitim dalışı yapan AFAD ekibi, su altındaki eski asma köprü, medrese, mezarlık gibi birçok tarihi yapıyı görüntüledi.