31. dönem POMEM mülakatları ne zaman? PONEM mülakat tarihi belli oldu mu 2024? 31. dönem PONEM mülakat tarihi!

31. dönem POMEM mülakat detayları merak ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığı, adayları parkur sınav aşamasına geçirdi ve şimdi herkes sözlü mülakat tarihinin ne zaman olduğuna dair araştırmalara başladı. Bu çerçevede 'PONEM sözlü mülakat tarihi belli oldu mu?' sorusu arama motorlarında sıkça araştırılan bir konu başlığı olmaya devam ediyor. Peki, 31. dönem POMEM mülakatları ne zaman? PONEM mülakat tarihi belli oldu mu 2024? 31. dönem PONEM mülakat tarihi!

31. dönem 2024 POMEM mülakatlarıyla ilgili detaylar büyük bir merak konusu. Polis Akademisi Başkanlığı, adayları parkur sınav aşamasına geçirdi ve şimdi herkes sözlü mülakatların ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyor. Bu bağlamda, 'POMEM sözlü mülakat tarihleri açıklandı mı?' sorusu sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, 31. dönem POMEM mülakatları ne zaman gerçekleşecek? 2024 yılı için POMEM mülakat tarihleri belli oldu mu? İşte 31. dönem POMEM mülakat tarihine dair bilgiler!

31. dönem POMEM mülakatları ne zaman? PONEM mülakat tarihi belli oldu mu 2024? 31. dönem PONEM mülakat tarihi!

31. DÖNEM PONEM MÜLAKAT TARİHİ AÇIKLANDI MI? 2024 PONEM MÜLAKAT TARİHİ

Adaylar, Polis Akademisi'nin duyurularını yakından takip ediyor. Ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavları için yerler ve tarihlerin belirlenmesinin ardından şimdi gözler sözlü mülakat tarihlerinde. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, önceki dönemlere bakarak Haziran ayı içerisinde tarihlerinin duyurulması bekleniyor. Güncel bilgileri ve duyuruları www.pa.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.

31. DÖNEM PONEM SÖZLÜ MÜLAKAT TARİHİ BELLİ OLDU MU?

31. dönem POMEM sözlü sınav tarihleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, 30. dönemde başvurular 19 Mayıs 2023'te sona ermiş ve parkur aşaması tamamlandıktan sonra 18 Ağustos'ta mülakat yeri ve tarihleri ilan edilmişti. Benzer bir takvim bu yıl da bekleniyor, bu yüzden Haziran ayı içerisinde mülakat tarihleri açıklanabilir.

Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar, Mülakat Sınav Komisyonu tarafından sözlü mülakata alınır. Mülakat süreci şu şekilde işler:

Adaylar, soruların yazılı olduğu bir kart çeker.

Konu hakkında düşünme ve sunum yapma süresi verilir.

Komisyon, adaylara konu ile ilgili sorular yöneltebilir.

Değerlendirme şu beş kritere göre yapılır:

Konu hakkında bilgi düzeyi

Kendisinden istenileni kavrama

Özgüven

İfade etme yeteneği

Beden dilini kullanma becerisi

Her kriter 20 puan üzerinden değerlendirilir ve toplamda 100 tam puan üzerinden hesaplanır. Adayın başarılı sayılabilmesi için en az 70 puan alması gerekir.

31. dönem POMEM mülakatları için hazırlıklarını sürdüren adaylar, Polis Akademisi'nin resmi duyurularını takip ederek mülakat tarihlerini öğrenebilir ve mülakat sınavına en iyi şekilde hazırlanabilirler. Unutmayın, güncel bilgilere www.pa.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 
31. dönem POMEM mülakatları ne zaman? PONEM mülakat tarihi belli oldu mu 2024? 31. dönem PONEM mülakat tarihi! ile ilgili etiketler Polis Akademisi mülakat sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.