Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 28 Mayıs Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 28 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesi sonrası haftanın ikinci eleme adayı da belli olacak. Peki Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yaşanan kıran kırana mücadele sonrası haftanın ikinci eleme adayı da belli olacka.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Ekranların en sevilen yarışmasında adım adım finale gidilirken yarışmacılar da parkurda ellerinden geleni yapıyor. Zaman zaman yaşanan gerilim hem parkura hem konseye damga vuruyor. Dün yapılan eleme konseyinde haftanın ilk eleme adayı Survivor Anıl Berk Baki oldu.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmıştı. Aynı zamanda iletişim ödüllü oyun sonrası toplanan konseyde Survivor Anıl Berk Baki'nin ismi eleme adayı olarak yazılmıştı.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 28 Mayıs Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın konseyde yaptığı açıklamalar sonrası Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan gerilim dün akşam yapılan konseye damga vurdu.

Survivor Dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve ikinci eleme adayı az sonra belli olacak.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 28 Mayıs Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.