Survivor Damla, Şeyma Subaşı'nın arkadaşı mı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, konuğu olduğu Survivor Panaroma programında sevilen yarışmayla ilgili soruları yanıtladı. Ilıcalı, kendisine sıkça sorulan 'Damla ve Şeyma Subaşı arkadaş mı?' sorusuna da ilk kez açıklama getirdi.

Survivor hakkında sosyal medyadan sorulan soruları ve merak edilenleri Acun Ilıcalı canlı yayında cevapladı.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"BENİM ARKADAŞLARIM DAHA BİR ŞEY KAZANMADI"

"Puzzle koysak 'Adem yapmasın' diyen oluyor. Havuz koyduğumuz zaman 'Gönüllüler kazansın' diye oluyor. İki taraftan 2 aday çıkması bizim için daha iyi değil mi? Son parkur havuzdu. Biri bize anlatsın o zaman. Biz neden havuz koyuyoruz? Parkurlar 15 gün önceden hazırlanıyor. Birisinin kazanması bize ne avantajı olabilir. Arkadaşın diyorsanız? Benim arkadaşlarım daha bir şey kazanmadı.

 "O SES'TE BİR TANE RAPÇİ KAZANMADI"

Ben rap hastasıyım. O Ses'te bir tane rapci kazanmadı. Adem derseniz yazın beraberdik. Hilmi Cem, dizisini bırakıp geldi. Burada ne dönüyor olabilir.

"ARKADAŞI OLSA NE OLUR?"

'Damla Şeyma'nın arkadaşı' dediler. Arkadaşı olsa ne olur. Zaten tanışmıyor. Şeyma'nın tek tandığı Marcus'tu. İlk hafta elendi adam."

Survivor Damla, Şeyma Subaşı'nın arkadaşı mı? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Survivor Acun Ilıcalı damla arkadaş mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.