Survivor 9 Temmuz kim elendi kim gitti

Survivor 9 Temmuz kim elendi? Survivor 2020'de 9 Temmuz akşamında bir yarışmacı daha hayallerine veda ederek adadan elenecek.

Survivor 2020'de 9 Temmuz Perşembe akşamında ada konseyinde eleme heyecanı yaşanacak. Dün oynanan dokunulmazlığın ardından galip gelen Cemal Can, konsey esnasında Elif'in adını vermişti. Survivor 9 Temmuz kim elendi?

Survivor 2020 yarışmasında 131. bölümünde geriye kalan 5 yarışmacıdan 1'i daha adaya veda ederek elenecek. Sercan Yıldırım'ın geçtiğimiz günler elenmesinden sonra oynanan ilk dokunulmazlık oyununun ilk galibi Cemal Can oldu. Survivor 9 Temmuz kim gitti?

SURVİVOR 9 TEMMUZ KİM ELENDİ KİM GİTTİ?

TV8 ekranlarının fenomen yarılması Survivor 2020'de finale doğru adım adım gidilmeye devam edilirken 14 Temmuz'da oynanacak olan büyük final öncesinde bir yarışmacı daha hayallerine veda etmek durumunda kalacak. Dünki dokunulmazlık oyununda galip gelen Cemal Can, konseyde Elif'in adını verince ortalık bir kez daha karışmış oldu.

Survivor 9 Temmuz kim elendi kim gitti ile ilgili etiketler survivor 2020 survivor kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.