Survivor 2022'de Ödülü İzinsiz Yiyen Avatar Atakan Ceza Alacak mı?

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 26 Şubat Cuma günü ekrana gelecek yarışmanın yeni bölüm fragmanında henüz oyun oynanmadan ödülü yemeye kalkan Avatar Atakan, 15 yıldır devam eden Survivor tarihinde bir ilki başardı. İşte Survivor All Star 32. bölüm fragmanı...

Her bölümü, her konseyi ve her eleme günü bir olay olan Survivor All Star 2022'de bdokunulmazlık oyunu için takımlar karşı karşıya geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda verilecek ödül açıklanır açıklanmaz ise Avatar Atakan'ın yemesi Survivor tarihinde bir ilk oldu. Survivor 2022'de Ödülü İzinsiz Yiyen Avatar Atakan Ceza Alacak mı?

"Avatar Atakan Dayanamadı"

Survivor 2022'de ödül oyunları yarışmacıların için daha önemli hale geldi. Ada koşullarında bazen günlerce aç kalan yarışmacılar ödül oyunlarına güçlerinin sonuna kadar harcıyor. Öyle ki bu yıl All Star'ların olduğu yarışmada şartlar herkesi zorluyor.

Survivor 2022'de Ödülü İzinsiz Yiyen Avatar Atakan Ceza Alacak mı?

Survivor Atakan'ın dokunulmazlık oyunu öncesi açıklanan ödüle saldırması ve yemesi ise tarihte bir ilk oldu.

Survivor 32. bölüm Cuma akşamı tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Ödülü İzinsiz Yiyen Avatar Atakan Ceza Alacak mı? ile ilgili etiketler Survivor 2022 fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.