Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Sude ve Mert Aşkına Tavır Koydu! Makbule'yi Böyle Savundu

Survivor 2022 yeni bölümüne Nisa Bölükbaşı'nın gözyaşları damga vurdu. Mert Öcal'ın en yakın arkadaşı Makbule'yi Sude ile aldattığını öğrenen Bölükbaşı gözyaşları içerisinde arkadaşını savundu.

Survivor Nisa All Star 2022'de en kötü günlerini geçiriyor. Ekranların en çok takip edilen yarışmasında Mert Öcal ve Sude Burcu aşkının tam ortasında kalan Bölükbaşı, yakın arkdaşı Makbule'nin aldatılmasına dayanamadı. Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Sude ve Mert Aşkına Tavır Koydu! Makbule'yi Böyle Savundu..

Survivor Mert Öcal'ın Nisa'nın en yakın arkadaşı Makbule'yi aldattığının ortaya çıkması adaya ve konseye damga vurdu. Karşı karşıya gelen Sude ve Nisa arasında şok diyaloglar sonrası Nisa Bölükbaşı gözyaşları içerisinde kaldı.

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Sude ve Mert Aşkına Tavır Koydu! Makbule'yi Böyle Savundu

Nisa Yakın Arkadaşı Makbule'yi Savundu!

Makbule'nin aldatılmasına karşı Sude ve Mert ikilisine tavır koyan Survivor Nisa, "Nasıl benlik bir şey değil? En iyi arkadaşım zarar gördü" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Sosyal medyadaki takipçileri ise yarışmacının bu tavrı karşısında destek mesajları yağdırdı.

 Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Sude ve Mert Aşkına Tavır Koydu! Makbule'yi Böyle Savundu - Resim : 2

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Sude ve Mert Aşkına Tavır Koydu! Makbule'yi Böyle Savundu ile ilgili etiketler Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.