Survivor 2022'de Gönüllülere Çare Bulundu! Survivor Turabi Geri Dönüyor! Çantasını Topladı

tv8 yarışması Survivor All Star 2022'de Ünlüler ve Gönüllüler mücadelesi sürüyor. Daha ilk haftada bir eleme yaşayan Gönüllüler takımı rakipleriyle baş edemeyince çare eski All Star şampiyonunda bulundu.

Survivor Turabi Çamkıran Dominik'e geri dönüyor. TV8'de bu hafta başlayan All Star 2022'de ilk eleme heyecanı yarın yaşanacak. Gönüllüler takımının parkurlardaki başarısız sonuçları konseyde kendini gösterdi. Sürgün kampına giden isimlerden Gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

Dominik'te gerçekleşen Survivor All Star 2022'de yaşanan sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor. Önce Barış daha sonra Evrim ve son olarak Hikmet'in sakatlıkları, Nisa'nın koronavirüsten dolayı takımda yer alamaması sonrası Gönüllüler takımı rakibi Ünlüler takımı karşısında zayıf kaldı.

Turabi Çamkıran'ın o pozları olay yarattı! ''Kral Survivor'a dönüyor!''

TURABİ GERİ DÖNÜYOR!

Daha önce hem Survivor hem de Survivor All Star yarışmalarını kazanan fenomen yarışmacı Turabi'nin Survivor 2022'ye katılması an meselesi.

Turabi Çamkıran'ın o pozları olay yarattı! ''Kral Survivor'a dönüyor!''

Gönüllüler takımına gelmesi beklenen Turabi'den henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmese de Meksika'da yaşayan yarışmacının çantasını hazırladığı gelen bilgiler arasında.

Turabi Çamkıran'ın Nisa Bölükbaşı'nın yerine Gönüllüler takımına gelmesi bekleniyor.

Survivor 2022'de Gönüllülere Çare Bulundu! Survivor Turabi Geri Dönüyor! Çantasını Topladı ile ilgili etiketler Survivor turabi survivor turabi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.