Survivor 2021 Şampiyonu İfşa Oldu! Acun Ilıcalı Şimdi Ne Yapacak?

Survivor 2021 yarışmasında şampiyonluk konusunda açıklamalar yapan Hakan Hatipoğlu hem herkesi şaşkına çevirirken yapımcı Acun Ilıcalı’ya zor durumda bıraktı. Survivor hayranları üst üste gelen açıklamalarla büyük bir şok yaşarken Hatipoğlu’nun ifadeleri ‘Survivor 2021 şampiyonu ifşa oldu’ iddialarını da güçlendirdi.

Ekranların efsane yarışma programlarından biri olan ve severek takip edilen Survivor 2021 şampiyonu konusunda ilginç bir isim ortaya atıldı. Bu haber Survivor izleyenlerin de büyük bir şok etkisi yaratırken tartışmalarda iyice alevlendi.

14. sezonu ile başladığı günden bu yana sıkı bir şekilde takip edilen Survivor yarışması özellikle son günlerde yaşanan olaylarla birlikte yeniden gündem oldu. Adrenalin ile birlikte her bölümde katlanan heyecan şimdiden zirveye çıkarken geçen sezon şampiyonluğu alan Cemal Can Canseven’in ardından Survivor 2021’de kimin şampiyon olacağı konuşulmaya başlandı.

Survivor 2021 Şampiyonu İfşa Oldu! Acun Ilıcalı Şimdi Ne Yapacak?

Bu konuda her hafta yeni tartışmalar peşin sıra gelirken son gelen iddia herkesi şaşkına çevirdi. Son yapılan açıklamada Survivor 2021’in şampiyonunun kim olacağı söylenince dikkatler bir anda Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Flaş açıklama sonrasında Acun Ilıcalı halen daha sessizliğini korurken Survivor 2021 şampiyonunun ismi merak edilir oldu.

Survivor 2021 yarışması hakkında değerlendirmelerde bulunan Hakan Hatipoğlu, “Artık Survivor hakkında daha da net konuşabilirim. Benim için Survivor şampiyonu yüzde 90 Poyraz’dır. Bakın yüzde 90 olarak söylüyorum. Bundan daha da net olamam. Geri de kalanlar ise yüzde 10’luk kısmında İsmail Balaban ile Ayşe’dir.” dedi.

Survivor 2021 Şampiyonu İfşa Oldu! Acun Ilıcalı Şimdi Ne Yapacak? - Resim : 2

Daha önceki senelerde Survivor yarışmasında yer alan Hakan Hatipoğlu, bu açıklamaları yaptıktan sonra dikkatler bir kez daha Acun Ilıcalı’ya yönlendirilmiş oldu. Survivor izleyenleri şaşkınlıklarını gizleyemezken Survivor Panorama da yapılan bu açıklamalar yarışmaya da gölge düşürmüş bir hale geldi.

Survivor 2021 Şampiyonu İfşa Oldu! Acun Ilıcalı Şimdi Ne Yapacak? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.