Survivor 2020 final ne zaman?

Survivor 2020 büyük finali ne zaman? Survivor 2020'de finale doğru adım adım gidilirken finalin nerede yapılacağı konusunda Acun Ilıcalı'dan bir son dakika açıklaması geldi.

Survivor 2020 yarışmasının sonuna doğru adım adım gidilirken büyük finalin ne zaman nerede yapılacağı konusunda Acun Ilıcalı'dan yeni bir açıklama geldi. Survivor 2020 büyük final ne zaman oynanacak?

Survivor 2020'nin final tarihi en çok konuşulan olayların başında yer alıyor. Yarışmanın takipçileri Survivivor büyük finalinin ne zaman ve nerede yapılacağını şimdiden araştırmaya başladı.

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN NEREDE?

2020 Şubat ayında başlayan Survivor yarışması bu sene de yine en çok izlenen programlardan birisi oldu. En çok sevilen yarışmacılardan Nisa'nın elenmesi ve Sercan Yıldırım ile arasındaki aşk dedikodusu uzunca bir süre konuşuldu.

Survivor 2020 finali için bazı açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, son haftaların oldukça yoğun geçeceğini ve yarışmanın büyük finalinin ise 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılacağını söyledi. Survivor 2020 finalinin İstanbul'da olacağını da belirten Ilıcalı, yerde bir sıkıntı çıkması durumunda mekanın değişebileceğini ve bunun da ilerleyen günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Acun Ilıcalı ayrıca büyük finale aile bireylerinin de sayılarının 4'ü geçmemek koşuluyla katılabileceğinin de altını çizmeden geçemedi.

Survivor 2020 final ne zaman? ile ilgili etiketler survivor 2020 magazin haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.