Survivor 130. bölüm izle 9 Temmuz dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor 130. bölüm izle! Survivor 9 Temmuz 2020 akşamında dokunulmazlık oyunu sonrasında ilk eleme adayı belli oldu.

Survivor 2020'de 8 Temmuz Çarşamba akşamında dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Survivor 130. bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu akabinde eleme adayı da netlik kazandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmasında 8 Temmuz akşamında dokunulmazlık oyunu yine müthiş bir rekabete sahne oldu. Sercan Yıldırım'ın elenmesi ile 5 yarışmacının kaldığı Survivor adasında oynanan dokunulmazlık oyununda Barış ve Cemal Can arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

SURVİVOR 8 TEMMUZ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

8 Temmuz akşamında Survivor dokunulmazlık oyununda Cemal Can ve Berkan yarı finalde karşı karşıya ve dokunulmazlığı Cemal Can kazandı. Eleme adayı ise yarışmanın hemen ardından belli olacak.

Survivor 130. bölüm izle 9 Temmuz dokunulmazlık oyununu kim kazandı ile ilgili etiketler survivor 2020 dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.