SuperHaber'de bomba kulis! Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ayrı parti mi kuracak?

CHP'de gizli zoom toplantısının sızması ile patlak veren kriz gittikçe büyüyor. SuperHaber'in edindiği kulis bilgisine göre Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel’in B planı, ayrı parti kurmak. Yani CHP'nin yakın zamanda bölünebileceği iddia ediliyor.

CHP, Kılıçdaroğlu’nun istifasını isteyenler ve istemeyenler olarak ikiye bölünürken, partide çatırdamalar başladı.

Her geçen gün yeni bir kaosun yaşandığı CHP’de son olarak gündeme gelen olay ise Ekrem İmamoğlu’nun gizli zoom toplantısı.

Aralarında CHP Meclis üyelerinin de bulunduğu gizli zoom toplantısının medyaya sızdırılması sonrasında kılıçlar çekildi.

Ekrem İmamoğlu ihanetle suçlanırken, söz konusu toplantıda bulunan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da hedef alınan isimler arasına girdi.

"CHP'DE CİDDİ BİR BÖLÜNME OLACAK"

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, dün katıldığı canlı yayında CHP içinde yaşanan kaosa dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Belediye Başkanlarıyla yapılan toplantıda karşılıklı ciddi suçlamalar olduğu söyleniyor.  Kılıçdaroğlu'nun da ağır sözler söylediği belirtiliyor. Karşısında İmamoğlu'nun ve bazı isimlerin de eleştiri dozu yüksek sözler söylediği yönünde bilgiler var." diyen Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti: 

"Parti Meclisinde de bazı sesler yükselecektir. Geçen kaydı sızan zoom toplantısındaki bazı isimler aynı zamanda PM üyesi. 

Parti Meclisi'ndeki söylemlerde o kişiler ne söyleyecek? O kişileri eleştirip Kılıçdaroğlu'nun yanında duranlar ne söyleyecek?

Kulisleri yokluyoruz. Bundan sonrası için CHP'de ciddi bir ayrışmanın olma ihtimali yüksek. Çünkü olay CHP'yi destekleyen ve bazı basın organlarıyla CHP yönetimi arasında da bir gerilim tırmanmaya başladı. 

Uzun vadede bölünmeyi getirebilecek bir tartışma ortaya çıkmaya başladı. Bunun önü alınmazsa CHP'de ciddi bir bölünmeyi getirecek gibi görünüyor. "

İMAMOĞLU VE ÖZEL'İN B PLANI: AYRI PARTİ KURMAK

Bu açıklamaların ardından SuperHaber'in edindiği bir kulis bilgisine göre ise Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel’in B planının ayrı parti olduğu öğrenildi. Yani CHP yakın zamanda bölünebilir. 

 

 

SuperHaber'de bomba kulis! Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ayrı parti mi kuracak? ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.