Süper Loto 24 Şubat Çekiliş Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Büyük İkramiye Ne Kadar?

Süper Loto 24 Şubat çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişle birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşuyor. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Her hafta 3 gün yapılan çekilişi ile milyonlarca ikramiye dağıtan Süper Loto 24 Şubat 2022 Perşembe akşamı saat 21:30'da yapılacak çekilişle yine ikramiye dağıtıyor. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?

24 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto'da büyük ikramiye 13.435.085,21 liradır.

24 ŞUBAT SÜPER LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekiliş sonuçları belli olduğunda haberimizde olacak.

Süper Loto 24 Şubat Çekiliş Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Büyük İkramiye Ne Kadar? ile ilgili etiketler süper loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.