Sözcü TV ekranlarında Cohen Yanarocak'tan skandal sözler! "Biz kesip biçmeyelim mi?"

Sözcü TV’ye bağlanan Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi İsrailli Cohen Yanarocak, “Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?” deyince tüm konuklar sert bir şekilde tepki gösterdi. Yanarocak, yayından alındı.

Sözcü TV'de Serap Belovacıklı tarafından yönetilen ve İsmail Saymaz ile Deniz Zeyrek'in de konuk olarak katıldığı programda büyük bir skandal yaşandı.

İsrail, Gazze'de sivil yerleşim yerlerini açık biçimde hedef alarak çocuk-kadın demeden katliama girişirken, ABD ve Batı ise tüm acımasızlıkları görmezden gelmeyi tercih ediyor.

BATI MEDYASININ PROPAGANASINA SARILDI

Sözcü TV yayınına konuk olarak alınan Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi Cohen Yanarocak da İsrail'in Filistin'e yönelik katliamını meşrulaştırmak için Batı medyasının dillendirdiği yalan propagandalara sarıldı.

"BİZ KESİP BİÇMEYELİM Mİ?"

Cohen Yanarocak, "Bize roket atana biz gül mü atalım? Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?" gibi kan donduran ve acımasız zihniyeti gözler önüne seren ifadeler kullandı.

YAYINDAKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Yanarocak skandal sözlerin ardından yayından alınırken sosyal medyada kullanıcılar, "Böylesi bir isim nasıl yayına alınabiliyor" şeklinde tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde de; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrailli çocukların kafalarının kesildiğine ilişkin görüntüleri gördüğünü iddia ettiği açıklaması Beyaz Saray tarafından açıkça yalanlanmıştı.

Sözcü TV ekranlarında Cohen Yanarocak'tan skandal sözler! "Biz kesip biçmeyelim mi?" ile ilgili etiketler Sözcü İsrail Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.