Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın'dan tepki çeken paylaşım! Bodrum'da dumanlar yükselirken...

Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı başlayan yangınlar, büyük bir üzüntüye neden olurken sanat camiasından ünlü isimler de bu yangınlara sessiz kalmadı. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla derin acı duyduklarını ifade eden ünlü isimler yangınlara tepki gösterirken sosyetik isim Süreyya Yalçın ise skandal bir paylaşıma imza attı.

Manavgat, Kayseri, Osmaniye, Mersin, Kilis, Marmaris, Bodrum, Didim, Milas ve Antalya'da meydana gelen orman yangınları tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Çıkan yangınlara ünlü isimlerden de tepki geldi. Birçok ünlü isim Türkiye'nin dört bir yanındaki yangınlara tepki gösterirken Bodrum’da eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapan Süreyya Yalçın’ın paylaşımı görenleri hayrete düşürdü.

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın'dan tepki çeken paylaşım! Bodrum'da dumanlar yükselirken...

YANGIN BÖLGESİNDEN BİKİNİLİ PAYLAŞIM

Yangın bölgesinden teknede bikinisiyle paylaşım yapan Süreyya Yalçın sosyal medya takipçilerinin tepkisini topladı. Gelen tepkiler üzerine sosyetik güzel yaptığı skandal paylaşımı kısa süre sonra sildi.

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın'dan tepki çeken paylaşım! Bodrum'da dumanlar yükselirken... - Resim : 2

46 BAVULLA BODRUM'A GELMİŞTİ

İş insanı Ozan Baran ile 2016 yılında nikah masasına oturduktan sonra Amerika'da yaşamaya başlayan sosyetenin önde gelen isimlerinden 37 yaşındaki Süreyya Yalçın, geçtiğimiz günlerde 46 bavulla Bodrum'a gelmişti. Bagaj işlemleri toplamda 2 saat süren çiftin yardımcıları, bavulların tümünü araca sığdırmakta zorluk çekmişti.

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın'dan tepki çeken paylaşım! Bodrum'da dumanlar yükselirken... - Resim : 3

Senenin üç ayı Türkiye'ye gelen ve Bodrum'daki evinde kalan çift bu yaz da geleneği bozmadı. Lüks yaşamı ve pahalı kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Yalçın, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karesi ile tepkileri üzerine topladı.

TEPKİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIM YAPTI


Bodrum'da tekne turu yapan Süreyya Yalçın, yangın bölgesinde verdiği pozları sosyal medyada yayınlayınca tepki çekti. Yalçın tepkilerin ardından arkada dumanların görüldüğün tatil karelerini kaldırdı. Sosyetik isim gelişmelerin ardından yangınla ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun" dedi.

süreyya yalçın

 

Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın'dan tepki çeken paylaşım! Bodrum'da dumanlar yükselirken... ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Bodrum Manavgat Orman Yangını Yangın ozan baran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.